Telefon:

024-792-367

Lokacija:

JNA 8. 24410 Horgoš

Dobrodošli u Dudaš Trade - Horgoš

Maloprodaja - široki asortiman robe za domaćinstvo

Održavanje i montiranje rashladnih sistema

O nama

fleksibilnost, pouzdanost, tačnost

Dozvolite nam da Vam ukratko predstavimo našu firmu, upoznamo Vas sa našom filozofijom poslovanja i dosadašnjim rezultatima. Poslovanje smo započeli 1990. godine popravkom aparata za domaćinstvo. Sve do 2001. godine bavili smo se isključivo uslužnom delatnošću . Tada smo otvorili svoju prodavnicu sa proizvodima koji su prvenstveno zadovoljavali potrebe građana.

Radili smo samo po narudžbi za potrebe investitora, ustanova i preduzeća. Uvek nam je bio cilj da dugoročno izgradimo dobre veze. U tom interesu smo sve obaveze obavljali tako da zadovoljimo potrebe svih na najbolji mogući način. Potrošači su bili zadovoljni našim radom i njihov krug se stalno širio. Bilo je sve više investitora i investicionih firmi koji su nas potražili. U interesu pružanja što bržih i efikasnijih usluga dalje smo proširivali asortiman robom vodećih proizvođača, sistematski smo radili na stručnom usavršavanju zaposlenih i izvršili značajne razvojne i investicione radove u našem poslovanju.

Uvek smo imali pred sobom i potrebe građana, te smo sistematsi razvijali i ovo područje novim proizvodima: kompjuterskim uređajima, audio-video kablovima, baterijama, automobilskim svetlima, malim aparatima za domaćinstvo, metalnom galanterijom, alatima, gvožđarskim proizvodima, biciklima, delovima za bicikle, grejnim telima, delovima i opremom za motorne pile itd.

Naš cilj je bio da pored održavanja dobrih odnosa sa sadašnjim klijentima, razvijemo maloprodaju koja će pored pružanja usluga, posvetiti dužnu pažnju ličnom interesu kupca. Ovakvim načinom poslovanja dalje se povećavao broj naših potrošača, a postojeći klijenti su od nas tražili nove usluge. Naša firma predstavlja drugačiji i savremeniji pristup trgovini čiji je cilj podizanje kvaliteta na nivo trgovanja u kome će naši kupci moći maksimalno profitirati. U tom interesu važno je prisustvo takvog trgovca koji neće zadovoljiti zahteve samo povoljnim cenama, nego će uzeti u obzir lične i stručne potrebe potrošača.

Na osnovu poslovne filozofije, naša firma Vam nudi dugoročne usluge na visokom nivou i pruža kompleksna tehnička rešenja po povoljnim cenama. Pored toga naši glavni ciljevi su: fleksibilnost, pouzdanost, tačnost.

Ako je ovo kratko prestavljanje naše firme probudilo Vaše interesovanje, bićete rado viđeni u našim prodavnicama, a telefonom ili putem e-maila odgovorićemo na sva Vaša pitanja.

S poštovanjem: Zoltan Dudaš ( Dudás Zoltán), poslovođa

ASORTIMAN

ZA VAŠU POTREBU